IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN V MESTU LJUBLJANA

NAROČNIK IZDELAVE INTERNETNE STRANI: Rado Stržinar s.p.

Bioplanet logoIzdelava spletne strani  Bio Planet d.o.o.

Izdelava spletne strani Ljubljana za podjetje katerega dejavnost je usmerjena v visokotehnološke kolektorje. Vakuumski kolektorji  zadostijo potrebam po ogrevanju sanitarne vode, kot tudi potrebam po ogrevanju vode, ki jo uporabljamo za ogrevanje objektov.
Vakuumski cevni sončni kolektorji predstavljajo, najnovejšo generacijo v razvoju tehnologije sončnih kolektorjev. Po testih  narejenih v tujih institutih so najzmogljivejši v svojem razredu.

 

 

Izdelava spletne strani html 

V podjetju izdelujemo spletne strni po programu, ki je stavljen na način, da naročnik in izdelovalec sodelujeta pri nastajanju spletne strani. Pri izdelavi spletne strani html  ne smemo pozabiti ključne besede, ki jih vnesemo v html kodo. Glede na  trende se uporablja koda html5, ki vsebuje naslednje elemente;  semantične elemente, atribute, grafične elemente in multimedijske elemente.
Zahteve in želje naročnika narekujeta izdelavo spletne strani. Zato je vsaka spletna stran izdelana unikatno in z točno določenim ciljem.Ravno tako je vsaka spletna trgovina  narejana glede na cilje in želje naročnika.  Reference pri izdelavi spletne strani odlikujejo raznovrstnost naročnikov, panog  in zahtevnosti posamezne spletne strani. Izdelava spletne strani reference

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28

Izdelavo spletne strani so nam zaupali še:

Izdelava spletne strani EVJ ElektropromIzdelava spletne strani Skitti Izdelava spletne strani Avtoservis TotalIzdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani Intectiv

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.